Een nieuw begin

Door Linde
29 november 2023

Elke grote reis begint met een eerste stap

Chinees gezegde

Het leven kent voortdurende veranderingen, soms subtiel, soms ingrijpend. Deze veranderingen dagen ons uit en bieden kansen voor persoonlijke groei. Het is niet altijd eenvoudig om verandering te omarmen en te zien als een pad naar groei in plaats van een obstakel. Het vergt moed om de verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen en niet geleefd te worden door omstandigheden. De keuze ligt bij jou.

Aan het begin van 2023 stond ook ik voor een keuze: ga ik door op dezelfde manier of komen er veranderingen? Vijf jaar geleden begon ik met Flow of Healing, en in die periode is er veel veranderd, zowel in de wereld als in mijn praktijk. Er heerst wereldwijd onrust en pijn lijkt aan de oppervlakte te komen. Er is een groeiende behoefte aan ondersteuning bij verwerking van trauma’s en een vraag naar rust. Diepe rust.

Om hieraan aan te sluiten blijf ik me continu ontwikkelen en wijzigt daarom soms ook het werk wat we doen. Er ontstond een kloof tussen mijn aanbod en wat ik werkelijk in mijn praktijk wilde aanbieden. In de afgelopen jaren heb ik mijn werkwijze verfijnd om beter af te stemmen op diverse vraagstukken. Begin dit jaar besloot ik te vertragen en stil te staan bij wat ik doe en wat ik wil veranderen. Het werk wat ik het liefste doe richt zich op (zelf)regulatie en verwerking door middel van voelen en ervaren.

Met een nieuwe aanpak kwam daarbij ook een nieuwe manier van mezelf presenteren. Ik ben verheugd mijn nieuwe website te presenteren en nodig je van harte uit om te ontdekken wie ik ben en wat ik doe. In mijn sessies staat het lichaam centraal als kompas voor zelfontwikkeling en groei. Het helpt ons om spanningen en blokkades los te laten, zodat we ons kunnen openstellen voor intuïtie en innerlijk weten. Als je een duwtje in de rug nodig hebt, sta ik voor je klaar. De invulling van een sessie hangt af van jouw specifieke behoeften en waar jij tegenaan loopt. Vertrouwen tussen ons is de sleutel tot een geslaagde sessie. Zonder wederzijds vertrouwen zal geen enkele aanraking echt diepgaand zijn.

Misschien lijkt vasthouden aan het bekende veiliger, terwijl het onbekende ons roept. Durf jij de stap te zetten? Of je nu zoekt naar heling, traumaverwerking, of werkt aan zelfontwikkeling, ik nodig je uit om samen met mij het pad van verandering en groei te bewandelen. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief of neem contact op en ontdek de mogelijkheden. Soms is die allereerste stap zetten al genoeg om dichter bij jezelf te komen en een nieuw begin te omarmen.

Heb je vragen of wil je een sessie boeken?

Dit is misschien ook interessant voor jou…

De eenvoud van complex trauma

De eenvoud van complex trauma

In de complexiteit van het leven kan trauma als een rode draad door het leven slingeren, diep verweven in het weefsel...

Verwonding of wijsheid

Verwonding of wijsheid

De impact van trauma navigeren om krachtiger in het leven te staan In het leven komen we vaak momenten tegen die ons...