Over mij

Mijn verhaal

Linde de Bock - oprichter Flow of Healing

Linde

Eigenaar Flow of Healing

Hallo, mijn naam is Linde de Bock en ik ben de oprichter van Flow of Healing. Mijn leven wordt gedreven door een diepgaande passie voor het menselijk lichaam, gezondheid en innerlijke groei. Mijn missie is om anderen te ondersteunen bij het realiseren van innerlijke rust en gezondheid.

Wat mij ertoe bracht om dit werk te doen, was het besef dat er zoveel is wat we niet weten over onszelf en de innerlijke kracht die in ons schuilt.

Ik geloof in de kracht van het lichaam en zijn vermogen om te genezen en te transformeren. Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld in verschillende behandelmethoden, waaronder de-armouring en myofascial energetic release. Ook ben ik gecertificeerd Yin Yoga docent. Ik heb veel geleerd van yoga, tantra en meditatie en ben ik me bewust van de diepgaande connectie tussen lichaam en geest.

Mijn doel is om jou te ondersteunen op jouw reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het vermogen heeft om te genezen en ik ben hier om je te helpen je eigen innerlijke genezingskracht te activeren. Samen kunnen we ontdekken wat er mogelijk is en een pad naar een stralende toekomst creëren.

Mijn werkwijze

Heling is een proces waarbij we ons lichaam, geest en ziel in balans brengen. Het gaat om het vinden van een evenwichtige manier van leven, waarbij we ons goed voelen op alle niveaus. Wanneer we uit balans zijn, kunnen we hier hinder aan ondervinden. Het kan zich uiten in fysieke pijn, emotionele spanning, stress, slapeloosheid en andere symptomen. Door terug te komen in balans kunnen we niet alleen de symptomen verlichten, maar kunnen we ook dieperliggende problemen aanpakken.

Mijn holistische benadering is ‘werken vanuit en met het lichaam’.  Dit betekent dat ik niet alleen werk aan het verlichten van symptomen, maar ook aan het aanpakken van de onderliggende oorzaken van de klachten van mijn cliënten. Het gaat niet alleen om het wegnemen van pijn, maar ook om het herstellen van balans en zorgen voor duurzame verlichting van de klachten. Ik geloof dat heling begint bij het begrijpen van de unieke behoeften van elk individu en dat er geen one-size-fits-all oplossing is.

Er zijn veel verschillende manieren waarop we aan onszelf kunnen werken, waaronder massage, acupunctuur, psychotherapie en meer. Deze behandelingen kunnen helpen bij het verminderen van pijn, het verlichten van stress en angst, het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van het immuunsysteem. Mijn werkwijze omvat verschillende methoden die allemaal met en vanuit het lichaam werken.

Ik nodig je graag uit om te kijken naar de verschillende behandelingen en om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken. Samen kunnen we werken aan het herstellen van balans en het (her)ontdekken van innerlijke vrede en welzijn op elk aspect van je leven.

Flow of healing massage

Opleidingen en cursussen

2020 – 2021

Yin Yoga Teacher Training with José de Groot

2019 – 2020

Myofascial Energetic Release (MER) certified practitioner with Roeland Engelbracht and Marielle Spronck

2019

Transformational Facilitator Training with Gaia Ma at Inanitah, Nicacragua

The Tantric Way Series with Gaia Ma, Guatemala

2018

De-armouring training with De’an Matuka, Susanne Roursgaard and Sanna Sanita

100 hours Hatha Yoga; Essence of Tantra; Relationship of Tantra & Complete Femininity at Agama Yoga

Awakening the Illuminated healer with Oona and Azuni, Italy

‘Eroticism, ecstacy, love’ Tantra Initiation with Marco and Amita, Hridaya Yoga Mexico

120 hours Hatha Yoga and meditation training at Hridaya Yoga Mexico

2015

Ancient Thai Massage intensive course by Sanne Burger, Peru

 

Bachelor of Law, SJD, Hogeschool Utrecht

Flow of Healing maak een afspraak
Flow of healing massage 2

Boek jouw afspraak in!

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een sessie wilt boeken.