Mijn aanbod

Een aanpak op maat

In mijn praktijk bied ik verschillende behandelingen aan, waaronder Myofascial Energetische Release, De-armouring, Deep Tissue Massage en Yoga. De keuze voor een specifieke benadering hangt af van jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren op dat moment. Samen stemmen we de sessie af op wat jij nodig hebt om jouw gezondheid te verbeteren, meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en pijn en blessures te helen.

Ontdekken van innerlijke balans

In ons dagelijks leven bouwen we allemaal spanning, stress en fysieke ongemakken op in ons lichaam. Samen gaan we op onderzoeken wat jouw lichaam nodig heeft om deze spanningen los te laten en sterker, gezonder en vitaler te worden. Het is nu tijd om een diepere connectie te maken met je eigen lichaam en naar je innerlijke behoeften te luisteren.

Jouw reis naar gezondheid en geluk

Mijn rol is om jou te ondersteunen in jouw proces, om je te helpen je eigen kracht te ontdekken en je eigen pad te vinden. We kunnen verschillende technieken gebruiken om jouw ervaring te verrijken. Samen gaan we op zoek naar wat jou het beste ondersteunt op jouw reis naar een gezond en gelukkig leven.

Myofascial Energetic Release (MER)

Myofascial Energetic Release (MER) is een revolutionaire therapeutische techniek die helpt om spanningen en blokkades in het lichaam te verminderen.

Body De-armouring

Body de-armouring is een behandeling die gericht is op het loslaten van zowel fysieke als emotionele spanningen door middel van gerichte aanraking, ademwerk en lichaamsbewustzijn. 

Deep Tissue Massage

Massage is een krachtig hulpmiddel om in contact te komen met je eigen lichaam. Het is een kunst van aanraking die de mogelijkheid biedt om de verbinding met jezelf te versterken.

Yin Yoga

Yin Yoga is een langzame, meditatieve praktijk die zich richt op de diepe bindweefsels in het lichaam, waardoor flexibiliteit toeneemt en spanning wordt losgelaten. 

Behoefte aan iets anders?

Dat kan! Neem contact met me op voor meer informatie en misschien kan ik iets voor je betekenen!

Praktijk in Utrecht

Ik werk vanuit mijn praktijk in Utrecht en Leusden en ik bied een scala aan diensten aan, waaronder massage, Myofascial Energetic Release, De-armouring en meer. Of je nu te maken hebt met fysieke pijn, stress of een gebrek aan energie, ik werk samen met jou om de juiste behandeling te vinden die past bij jouw specifieke behoeften.

Innerlijke rust en geluk

Je kunt hier meer over mij en mijn aanpak lezen en ontdekken hoe ik jou kan helpen op jouw persoonlijke reis naar gezondheid en geluk. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of als je een afspraak wilt maken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan een gezonder en evenwichtiger leven.

Werkwijze Flow of Healing

Heling is een proces waarbij we ons lichaam, geest en ziel in balans brengen. Het gaat om het vinden van een evenwichtige manier van leven, waarbij we ons goed voelen op alle niveaus. Wanneer we uit balans zijn, kunnen we hier hinder aan ondervinden. Het kan zich uiten in fysieke pijn, emotionele spanning, stress, slapeloosheid en andere symptomen. Door terug te komen in balans kunnen we niet alleen de symptomen verlichten, maar kunnen we ook dieperliggende problemen aanpakken.

Mijn holistische benadering is ‘werken vanuit en met het lichaam’.  Dit betekent dat ik niet alleen werk aan het verlichten van symptomen, maar ook aan het aanpakken van de onderliggende oorzaken van de klachten van mijn cliënten. Het gaat niet alleen om het wegnemen van pijn, maar ook om het herstellen van balans en zorgen voor duurzame verlichting van de klachten. Ik geloof dat heling begint bij het begrijpen van de unieke behoeften van elk individu en dat er geen one-size-fits-all oplossing is.

Er zijn veel verschillende manieren waarop we aan onszelf kunnen werken, waaronder massage, acupunctuur, psychotherapie en meer. Deze behandelingen kunnen helpen bij het verminderen van pijn, het verlichten van stress en angst, het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van het immuunsysteem. Mijn werkwijze omvat verschillende methoden die allemaal met en vanuit het lichaam werken.

Ik nodig je graag uit om te kijken naar de verschillende behandelingen en om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken. Samen kunnen we werken aan het herstellen van balans en het (her)ontdekken van innerlijke vrede en welzijn op elk aspect van je leven.

Boek een sessie!

Interesse in wat ik voor jou kan betekenen?