Lichaamsgerichte coaching

Ben je op zoek naar coaching om verder te groeien, persoonlijke obstakels te overwinnen of een nieuw pad in te slaan? Mijn lichaamsgerichte sessies zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het verkennen van innerlijke wijsheid en kracht, en om je te helpen op een dieper niveau te voelen en beslissingen te nemen.

Lichaamsgerichte coaching in Utrecht

Wat is lichaamsgerichte coaching?

Lichaamsgerichte coaching is een traject waarbij je niet alleen praat of nadenkt, maar ook leert luisteren naar je lichaam. Het is een proces van zelfontdekking en groei. Ik zal je begeleiden bij het begrijpen van de signalen van je lichaam, het ontdekken van je innerlijke kompas en het nemen van beslissingen die in overeenstemming zijn met je diepste verlangens en waarden.

Hoe lichaamsgerichte coaching werkt

Tijdens onze sessies zullen we niet alleen in gesprek gaan, maar ook aandacht besteden aan de taal van je lichaam. We zullen samenwerken in een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt voelen, ontdekken en begrijpen wat er in je leeft. Door de signalen en gewaarwordingen in je lichaam te erkennen, zul je in staat zijn om duidelijker te zien welke stappen je kunt zetten om je persoonlijke of professionele doelen te bereiken.

Waarom lichaamsgerichte coaching?

Lichaamsgerichte coaching kan je helpen bij uiteenlopende uitdagingen, of je nu vastloopt in je carrière, worstelt met stress en burn-out, of simpelweg streeft naar meer balans in je leven. Het is een investering in jezelf, je groei en je toekomst. Samen kunnen we werken aan het ontgrendelen van je potentieel en het creëren van de positieve veranderingen die je zoekt.

Onze lichaamsgerichte coachingssessies

Elke coachingssessie is afgestemd op jouw behoeften en doelen. We zullen zowel met woorden als met het lichaam werken om obstakels te overwinnen, strategieën te ontwikkelen en concrete stappen te zetten. Ongeacht waar je nu staat in het leven, lichaamsgerichte coaching kan je helpen om de volgende stap te zetten.

Investeer in jezelf

Ben je klaar om de kracht van lichaamsgerichte coaching te ervaren? Neem de eerste stap naar positieve verandering en groei.

}

90 minuten en langer

Utrecht of Leusden

h

Vanaf 150,-

Mijn andere diensten

Myofascial Energetic Release (MER)

90 minuten en langer

Myofascial Energetic Release (MER) is een revolutionaire therapeutische techniek die helpt om spanningen en blokkades in het lichaam te verminderen.

Body De-armouring

90 minuten en langer

Body de-armouring is een therapeutische techniek die erop gericht is om emotionele en fysieke blokkades in het lichaam op te lossen.

Deep Tissue Massage

60 minuten en langer

Massage is een krachtig hulpmiddel om in contact te komen met je eigen lichaam. Het is een kunst van aanraking die de mogelijkheid biedt om de verbinding met jezelf te versterken.

Yin yoga

90 minuten en langer

In tegenstelling tot andere vormen van yoga, waarbij je je spieren aanspant en in beweging blijft, worden poses bij yin yoga voor langere tijd vastgehouden – meestal tussen de drie en vijf minuten.